Varumärken

Med fokus på att fler konsumenter ska få tillgång till produkter med högkvalitativt innehåll som gör gott för kropp och själ samlar Fuud en bredd av varumärken inom functional foods. Genom att ständigt utveckla portföljen med nya produkter och varumärken kommer vi inta en ledande position i Norden – samtidigt som vi bidrar till god hälsa och livskvalitet.

Läs gärna mer om våra varumärken i den senaste versionen av vår säljfolder, som laddas ned här.

Homie
iQ Fuel
Beijing8
Juica
Bezzt of Nature
Frill
Nathalie’s Direct Trade
Bacoccoli
Juicekultur

Homie

Svenska Homie är ett livsstilsvarumärke som hjälper människor att skapa vinnande vanor. Genom attraktivt innehåll, goda smaker och snygga förpackningar hjälper Homies produkter till att optimera energin varje dag. Under varumärket Homie finns en rad produkter inom snabbväxande kategorier som funktionsdrycker, kosttillskott, vitaminer och andra funktionella produkter. Genom en perfekt kombination mellan design och funktion hjälper Homies produkter till att optimera både kost och hälsa – varje dag.

Läs mer

iQ Fuel

iQ fuel är ett svenskt varumärke med fokus på att ta fram nästa generation produkter inom sport och hälsa. Med väl valda ingredienser, goda smaker och attraktiv design fyller iQ fuel ett hål som idag finns på marknaden – sportdrycker som är så pass bra att elitidrottare både kan och vill stå bakom dem utan att vara sponsrade. Kombinationen av högkvalitativt innehåll och avsaknaden av koffein och taurin gör att iQ fuels produkter attraherar en bred målgrupp och kan säljas utan åldersgräns.

Läs mer

Beijing8

Svenska Beijing8 är ett av Europas största varumärken inom populära matkategorin dumplings. Med råvaror av högsta kvalitet och en rad attraktiva tillbehör i form av såser, drycker och tillagningsprodukter har Beijing8 blivit ett vanligt inslag på våra matbord runtom i Norden. Produkterna produceras i Sverige och säljs både via dagligvaruhandeln, egna restauranger och via e-handel. Under 2020 tillverkade och sålde bolaget över 6 miljoner dumplings.

Läs mer

Juica

Juica är Sveriges enda Äkta Vara-certifierade varumärke inom juicer och shots. Alla juicer är helt obehandlade, fria från tillsatser, 100% kallpressade, ekologiska och fulla av vitaminer. Riktig juice – precis som den ska vara. Juicas produkter säljs i dagligvaruhandeln, servicehandeln och inom hotell-, restaurang- och cateringverksamheter samt genom både egen och extern e-handel.

Läs mer

Bezzt of Nature

Svenska Bezzt of Nature erbjuder nyttigare alternativ i godishyllan, sötade med honung och helt fria från palmolja. Resan började med ett recept för elitidrottare inför de olympiska spelen i London, utvecklat tillsammans med dietister och näringsforskare på Karolinska Institutet. Projektet var framgångsrikt och har nu accelererats genom en rad nya produkter inom functional food och clean eating. Med sikte på global expansion breddas utbudet i snabb takt med flera nya produkter som passar för en hälsosam livsstil för hela familjen.

Läs mer

Frill

Frill är ett innovativt food tech-varumärke som utvecklats av forskare från Harvard. Genom en unik frysteknologi och patenterade placebo-smaker har man lyckats skapa smakrika, frysta livsmedel med krämig konsistens, helt gjorda på frukt och bär – utan att behöva tillsätta socker eller fett. Med Frills genuint nyttiga produkter får man på ett enkelt och njutbart sätt i sig mer frukt, bär och nyttiga fibrer.

Läs mer

Nathalie’s Direct Trade

Nathalie’s är ett prisbelönat varumärke inom nyttiga snacks med mål att revolutionera värdekedjan i livsmedelsindustrin genom att köpa in färdiga produkter direkt från bönder i Colombia, ta bort onödiga mellanhänder och stärka bönder och lokala arbetare. Sedan 2017 är företaget medlem i FN:s program UNDP – Business Call To Action. Sortimentet breddas med fler produkter som kan göra ännu större skillnad för bönder och entreprenörer i ursprungsländerna, enligt varumärkets starka hållbarhetskoncept.

Läs mer

Bacoccoli

Under varumärket Bacoccoli erbjuds exklusiva produkter som bidrar till både hälsa och livskvalitet. Handgjord italiensk choklad av högsta kvalitet, pasta av den allra finaste sort och olivolja från oliver som handplockats och utvunnits uteslutande genom kallpressning. Samtliga produkter kommer från svenska familjen Bacoccolis egna oliv- och hästgård, vackert belägen i en liten Medeltidsby i italienska Umbrien.

Läs mer

Juicekultur

Juicekultur är Sveriges enda ekologiska fruktjuice som varken är baserad på koncentrat eller är värmebehandlad. Juicekultur är en äkta juice som både är ekologisk och fri från tillsatser, och får god hållbarhet genom kallpressning. Juice-serien finns i både klassiska smaker och nya spännande smakkombinationer.

Läs mer