Investerare

Fuud samlar en rad spännande svenska varumärken inom Functional Foods under samma tak, för att med gemensam kraft utmana de befintliga spelarna inom en av livsmedelsbranschens snabbast växande kategorier.

Genom stort fokus på högkvalitativt innehåll, spännande innovationer och attraktiv design är vårt mål att ständigt erbjuda nya och bättre alternativ än de som redan finns på marknaden, samtidigt som vi bidrar till såväl bättre hälsa som ökad livskvalitet för nordens befolkning.

Marknaden för Functional Foods växer kraftigt varje år och konsumenternas intresse för den egna hälsan och hur vår konsumtion påverkar den fortsätter att öka. Genom organisk tillväxt och förvärv kommer Fuud skapa aktieägarvärde.

Med naturligt inbyggd framåtanda, en stark och hungrig säljkår samt en rad rutinerade nyckelspelare i styrelsen har vi skapat en bra balans mellan muskler, driv och erfarenhet – och utgör tillsammans ett högfunktionellt team med alla förutsättningar för att lyckas.

Investerarpresentation

Se Peter Blom, VD Fuud, presentera bolaget, våra varumärken och kommande prioriteringar. Presentationen hölls den 8 september 2021.

Se presentationen via denna länk

Aktien

Fuud är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Läs mer

Finansiella rapporter

Se alla Fuuds finansiella rapporter.

Pressmeddelanden

Få tillgång till alla Fuuds pressmeddelanden.

Finansiell kalender

Få tillgång till stämmodokument, viktiga datum och annat i Fuuds finansiella kalender.

Bolagsstyrning

Få tillgång till information om Fuuds information om bolagsstyrning.

Styrelse

I Fuuds styrelse arbetar en rad kompetenta personer med bred erfarenhet av snabbrörliga konsumentvaror.

Koncernledning

Fuuds koncernledning består av nyckelspelare med starkt driv och entreprenörskap.

Prenumerera på Fuuds pressmeddelanden